אשטרום ממשיכה לחדש את פני העיר: פרויקטי התחדשות עירונית ברעננה וברמת גן יוצאים לדרך

הריסה, תכנון ובנייה מחודשת עם דגש על קהילה, קיימות ושותפות אמיתית עם הדיירים

פורסם בתאריך: 9.6.2025

בשבועות האחרונים, אשטרום מגורים, זרוע הייזום למגורים של קבוצת אשטרום, ביצעה שני אירועי הריסה משמעותיים כחלק מתנופת ההתחדשות העירונית בערים רעננה ורמת גן. כל אחד מהפרויקטים מגלם לא רק התחלה של בנייה חדשה, אלא גם המשך של תהליך ארוך של אמון, מקצוענות ושותפות עם הדיירים והתושבים.

📍 ברעננה
נהרסו שני בניינים ישנים בני שלוש קומות ברחובות חנקין ובורוכוב. במקומם יוקמו שני בנייני בוטיק בני שבע קומות עם כ-53 יחידות דיור, כחלק מפרויקט B&H היוקרתי בעיר.

📍 ברמת גן – שכונת חרוזים
נהרס מבנה ותיק נוסף, ובמקומו יוקמו שני בנייני בוטיק בני תשע קומות וכ-60 דירות, בתמהיל מגוון הכולל דירות גן, דירות 3–4 חדרים ופנטהאוזים, כולם בתכנון מוקפד ואיכותי.

שני המוקדים ממוקמים בלב אזורים מאוכלסים, והובילו לניהול לוגיסטי מדויק תוך התחשבות מתמדת בתושבים ותכנון ביצוע הדרגתי. כלל הפעילות לוותה בסטנדרטים גבוהים של תכנון אדריכלי, פיתוח סביבתי ושילוב קהילתי הדוק עם הדיירים עצמם.

עומר גוגנהיים, משנה למנכ"ל פיתוח עסקי והתחדשות עירונית באשטרום מגורים, מסכם:
״הרגע שבו נהרסים הבניינים הישנים מסמל לא רק את תחילתו של פרויקט בנייה חדש, אלא גם את מחויבותנו לבנות מחדש מרקם עירוני איכותי ומתאים לצורכי הדיירים כיום. אנו מודים על האמון שניתן בנו מצד הדיירים וגאים ללוות אותם לאורך כל הדרך״.
 לזה אנחנו קוראים win-win אמיתי – לדיירים, לשכונה, ולעיר כולה.